Diensten

Waar we energie van krijgen.

HALLEN INFRA

DIGGRS. is gespecialiseerd in klein- en grootschalige projecten in de industriebouw. Onze kracht ligt met name bij grond-, riool- en straatwerkzaamheden. Bijvoorbeeld rondom de (ver)bouw van bedrijfshallen. Wij bieden onze klant een zo compleet mogelijk pakket. Dit bevordert het werkproces. Door goede communicatie en samen vooruit te kijken, werken we efficiënt en bovendien kostenbesparend.

FUNDERINGG

Ons dochterbedrijf FUNDERINGG. is specialist in betonnen funderingen en -vloeren. Zij dragen zorg voor de werkzaamheden ónder de grond. Alles ligt bij een en dezelfde aannemer. Deze constructie maakt dat we onderling korte lijntjes hebben, snel kunnen handelen en oplossingsgericht werken. 

BEGELEIDING

Elk bouwproces begint bij zorgvuldig denkwerk. Het uiteindelijke ontwerp, oftewel de “engineering”, vereist weloverwogen beslissingen. Iedere keuze die je maakt heeft gevolgen voor het uiteindelijke proces. Wij denken graag met je mee en houden van open communicatie. Zo word je later nooit onverwachts verrast. 

TERREINBEHEER

Onze focus ligt op tevreden klanten. Klantvriendelijkheid staat erg hoog in het vaandel. We zien toekomst in lange termijn relaties. Wanneer wij een compleet terrein aan hebben gelegd, komen we graag terug voor het beheer hiervan. Juist de veelzijdigheid is de mooie uitdaging in ons werk!