Over DIGGRS.

Er zijn vele monden die het weten, maar weinig handen die het kunnen maken. 

Over ons

De liefde voor grondverzet en wegenbouw zit in ons DNA. Kennis en ervaring wordt al vier generaties doorgegeven in onze familie. Een bedrijf met een persoonlijke aanpak en veel vakkennis in huis. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door projecten van A tot Z volledig te coördineren. En hebben passie voor ons vak!

Daarom DIGGRS B.V.

DIGGRS. is servicegericht en levert vakmanschap aan opdrachtgevers in de (industriële) bouw. We onderscheiden ons door met een klein, gespecialiseerd team, grote infraprojecten te realiseren. We zijn met FUNDERINGG. gestart zodat we de klant nog meer werk uit handen nemen. Ons team spant zich graag in, is betrouwbaar en heeft alle kennis en vaardigheden in huis om méér dan goed werk te leveren.

 

Het DNA van DIGGRS. Pakken we samen in 3 kernwaarden: 

PRESTEREN

#Opgevers winnen nooit en winnaars geven nooit op

We hebben passie om te presteren en opgeven is voor ons geen optie. Zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen! We maken af waar we aan beginnen en zijn altijd bereid een stap extra te zetten.

VERTROUWEN

#Vertrouwen is goed, controleren is beter

 

We vinden klanten belangrijk en zorgen ervoor dat de klant dat ook voelt. Dankzij korte communicatielijnen. Door goed te luisteren naar de klantwens, kunnen we dit vertalen naar concrete oplossingen. Ons denken ligt in mogelijkheden, niet in beperkingen.

VERANTWOORDELIJK

#De prijs van grootsheid is verantwoordelijkheid

 

We voelen ons verantwoordelijk en dragen de consequentie als iets, door onverwachte omstandigheden, anders uitpakt dan gepland. We zijn eerlijk en open en besteden veel aandacht aan het onderhouden van onze (zaken) relaties. We hechten veel waarde aan elkaar helpen. “Geen mens kan iedereen helpen. Maar iedereen kan iemand helpen”.

Let’s DIGGRS. Terug In De Tijd

2022

Nieuwe Website

2022

Start FUNDERINGG

2020

Bouw bedrijfspand